Support: +45 46 57 57 00 (Man-tor: 8.00-16.00, fre: 8.00-15.30)

Norhlund cocktails - 750ml

Norhlund repræsenterer en verden af håndlavede cocktails på flaske inspireret af den nordiske tradition. En verden fyldt med elegante smage, skabt på baggrund af de fineste spiritusser, rene friske råvarer, og ompromisløs kvalitet.
Enhver variant af Norhlund er formet gennem originale opskrifter, og vælger man en Nohrlund, vælger man noget autentisk. En helt ny oplevelse af, hvad en cocktail også kan være. Nohrlund hylder nemlig ocktailetiketten, hvor den dybe indsigt i den perfekte sammensætning af naturlige ingredienser går forud for syntetiske substitutter. Det betyder; ingen tilsætningsstoffer, en nænsom forarbejdning af alle råvarer, og en efterbehandling, hvor alle smagsnuancer bibeholdes.
Med Nohrlund er der skabt et rum, hvor cocktailen kan holde fast i sine essentielle dyder, men i højere grad er i stand til at nå bredt ud til sit kvalitetsbevidste publikum.
RØD: Vodka, Jordbær & Rabarber
Jordbær og rabarber er smagen af “mormors have” om sommeren. En neutral premium vodka danner basen for denne søde og læskende cocktail. Kun de mest modne og søde jordbær bliver tilladt adgang, hvor de bliver sat sammen med en sprød rabarber, samt en dyb og kompleks vanilje.
Cocktailen vandt dobbeltguld ved World Spirit Competition i San Fransisco 2015.
HVID: Gin, Hyldeblomst & Ingefær
Ingefær og hyldeblomst er to kontraster, der mødes i en læskende cocktail. Den kraftige smag fra den insisterende ingefær opvejes af den danske sommers aromatiske hyldeblomst. I samspil med en fantastisk gin, skabes en dejlig balance mellem det kraftige og det søde.
Vi vandt sølv ved World Spirit Competition i San Fransisco 2015 med denne cocktail.
Orange: Gin, Gulerødder & Vanilje
Med gin og gulerod mener vi i sandhed at have indkapslet de bedste smage fra den danske køkkenhave. Vi baserer den på en klassisk gin fra London, som bringer alle kryderierne fra køkkenhaven frem i cocktailen. Vi har juicet de modne gulerødder, der bidrager med en fylde og sødme til den friske, koldpressede æblemost. Det giver den en fornemmelse af, at man bider i et friskplukket æble. Til slut er den tilpasset med vanilje og lime for at frembringe dybde og balance i cocktailen.
Denne cocktail lancerede vi på Grøn Koncert 2016 i samarbejde med Muskelsvindfonden - Plads til forskelle. Den vandt en flot sølv medalje ved World Spirit Competition i San Fransisco 2016.
Gul: Rom, Hyben & Havtorn
Vi har nøje udvalgt havtorn og hyben. Havtornen for sin friske syre og hyben for sin fyldige frugt, der giver anledning til et perfekt nordisk smagssammenspil. Krydret med en udsøgt rom får denne cocktail en utrolig dybde, der fuldender cocktailen. Med denne mere maskuline cocktail har vi taget nogle nyere metoder i brug. Tidligere kogte vi nemlig mange af vores safter, men nu koldpresser vi dem, hvilket bevarer itaminerne, tilfører mere farve og giver en intens smag.
Denne cocktail vandt guld ved World Spirit Competition i San Fransisco 2015.
139,00 DKK

* Skal udfyldes

Yderligere information

Yderligere information

Producent Norhlund
Oprindelsesland
Type Nej
Størrelse Nej