Support: support@partnerstore.dk

DEA DEL MARE - PROSECCO, VENETO, ITALIEN - 6 flasker

Denne mousserende vin - Spumante - er et charmerende bud på det, der skal i glasset, når man mingler rundt og venter på, at måltidet eller den helt store fest skal begynde.
Men tag ikke fejl: Vinen fungerer også fint sammen med delikate tilberedninger med fisk og skaldyr ligesom den er mere befordrende for mange faste oste i forhold til de røde vine.

Duften af vinen er mild med et diskret lag af hvide blomster, der smukt omfavner de underliggende lag af snart modne æbler og pærer og de fine noter af citrus. DEA DEL MARE Prosecco er lidt fyldigere, lidt mere intens og ikke mindst lidt mere interessant end flertallet af Prosecco-vine på markedet.

Denne Prosecco er lavet af 100% høstede Glera druer, der presses senest 4 timer efter at klaserne er plukket. Kun den frit løbende most anvendes og det bliver højest 65 liter pr. 100 kg. druer.
Mosten køles herefter ned og får lov til at sætte sig inden den pumpes fri af bundfaldet og gæringen sættes i gang i rustfrit stål.
Efter den første gæring hviler vinen ”sur lie” i 3-6 måneder hvorefter den tilsættes sukker og udvalgte gærstammer.
Dette udløser en fornyet gæring og da ståltankes samtidigt lukkes hermetisk dannes de små fine bobler – fuldstændig ligesom i Champagneflasken, bare i en lidt større skala.

Prosecco er italieneres mousserende vin par excellence og i dag den hurtigst voksende industri i den italienske vinverden, der spreder sig over mægtige arealer neden for det oprindelige produktionsområde, der ligger i de smukke bakker mellem Conegliano og Valdobbiadene i Veneto regionen.

ITALIEN´s CHAMPAGNE !!
Varenummer: 44-DEA DEL MARE
725,00 DKK

Yderligere information

Yderligere information

Producent Fine wine
Oprindelsesland
Farve Nej
Type Nej
Størrelse Nej